MENU

Červen 21, 2016 Komentáře (0) Zobrazení: 1163 Návody

Nejjednodušší a nejrychlejší způsob jak vypeckovat třešně za pár sekund.




Sezóna třešní je v plném proudu, dezerty, koláče, ovocné saláty, zmrzliny, knedlíky.. Všude potřebujeme mít třešně bez pecek, aby váš při jedení těchto dobrot stále neotravovaly. S tím však bývá problém, třešně při vyndávání pecek ztratí svůj tvar a šťáva je všude okolo. Umíte si představit, že byste vypeckovávali třešně a kolem vás by všude necákala šťáva ? Podívejte se na video :)

 

Poděl se s přáteli...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *