Nejíte tatarák ? Z přesvědčení, že je to vražda a hnus nebo se vám prostě jen příčí představa syrového masa a vejce ? Potom je tento recept na vegetariánský tatarský biftek přímo pro vás.
Jdeme na to ?
Budeme potřebovat:
- Brambory uvařené ve slupce (3)
- Cibule (1)
- Česnek (2-4 stroužky)
- Olej (1 lžíce)
- Pálivá paprika (1/2 kávové lžičky)
- Mletá paprika (1/2 kávové lžičky)
- Kečup (6 lžic)
- Sůl a pepř, podle chuti.
Postup:
-
Uvaříme brambory a necháme vychladnout.
-
Oloupeme je a dáme do střední misky.
-
Nastrouháme cibuli a česnek a přidáme do misky.
-
Nakonec přidáme zbylé koření a důkladně promícháme. A teď už nám zbývá jen servírovat s do zlatova opečenou topinkou nebo toustem. Dobrou chuť
Sdílejte tento báječný recept na vegetariánský tatarský biftek i s vašimi přáteli!
Doporučujeme:
loading…
Tags: jídlo, recept, vegetarián