Herec Jiří Krampol už má Ukrajiny plné zuby. Rozhořčeně vypálil nevybíravá slova

  • Autor příspěvku
  • Rubriky příspěvkuArticle
  • Komentáře k příspěvku1 Komentář

V Praze nedávno vznikl kontroverzní spor týkající se válečného konfliktu na Ukrajině, který trvá již neuvěřitelných 500 dní. Země se snaží poskytnout Ukrajincům pomoc, jak humanitární, tak vojenskou podporou. Nicméně jedna výrazná akce vyvolala rozepři, a to v čele s prominentním českým hercem.

Jiří Krampol, známý herec českého filmového průmyslu, nedávno vyjádřil své neoblíbené názory týkající se situace na Ukrajině. Podle něj válka na východních hranicích Evropy upoutala světovou pozornost od února 2022 a mnoho zemí se otevřeně postavilo proti ruské agresi.

Avšak ne všechny projevy solidarity najde Krampol akceptovatelné. Herec ostře kritizoval projekt #RIDEFORUKRAINE, jehož cílem bylo vyjádřit podporu Ukrajině tím, že několik tramvají bylo natřeno v ukrajinských národních barvách.

Krampol veřejně vyjádřil své nespokojenosti, řekl:

„Už mě opravdu štve ta Ukrajina. Už i tramvaje natřené do jejich barev. Ať jdou někam. Chápu, že je třeba někomu pomoci, ale tohle se už přehání.“

Tento příspěvek má jeden komentář

  1. Conte

    Mě už to taky dožírá, za mých mladých let se podpora ukazovala malým odznáčkem v klopě a oni nám haní vlaku, natírají na co příjdou, ještě zadky by nám všem měli natřít. Myslím si, že jsme jim dali dost a nejsme jim nic dlužni. A zadarmo, jak nikdo jiný. Dělají přesně všechno proto, abychom je nenáviděli…jak ubohé….Přestaň vládo čumět za humna a starej se o svůj národ!!!!!

Napsat komentář